Tre inspirerande nyheter hösten 2014

Som start på hösten kommer vi skicka ut tre nyhetsbrev på projekt som lanserades innan sommaren. Alla är exempel på hur strategisk kommunikation kan genomföras på helt olika sätt. Projekten är i många fall fortfarande pågående hos kunderna men goda resultat kan redan skönjas. Som cliff hangers så har ett projekt genererat otroligt stor försäljningsökning och en annan kund har möjlighet att fördubbla sin omsättning. Först ut är Samordningsförbundet (publicerad under fliken ”Mässor…”) som har fått en nyskapad metod att bli nationell standard. Alla våra kunder har visat stort prov på mod att göra annorlunda än vad man brukar inom sina respektive branscher och organisationer. Vi kan aldrig bli bättre än vad våra kunder vågar. Stort tack, kära kunder, för att ni är modiga! Och nya som vill ha effekt är välkomna att ta kontakt med oss 😉

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.