Om oss

Människor, mat och mylla är våra passioner. Vi jobbar varumärkesbyggande för företag som vill jobba med en mindre och erfaren kommunikationsbyrå, som gärna jobbar nära våra kunder. Mer som en partner än en leverantör. Det hjälper oss att skapa långsiktiga och trygga relationer. Relationer med högt i tak där det är lätt att växa.

Varför tolv.nollnoll ?
Tolvslaget är magiskt på många sätt. Vid nyår stundar ett nytt år med tankar om förändring. En ny dag börjar klockan tolvnollnoll. Tolvslaget är en brytpunkt – Vi vill vara en positiv kraft framåt. Våra kunder ska känna en härlig före- och eftereffekt när de samarbetar med oss. För vi vill göra skillnad.

Vår tyngdpunkt ligger på design, kommunikationsstategier och affärsutveckling, men i våra lösningar finns inga begränsningar. Vi ingår i ett nätverk av trevliga och kompetenta experter som hjälper oss med webbproduktion, film, foto, 3D, med mera. På så sätt kan vi välja våra samarbetspartners med omsorg och vara säkra på att allt vi erbjuder håller hög kvalitet. Våra kunder finns inom olika branscher. Några arbetar med B2B, andra mot konsument. Gemensamt för dem alla är att de ständigt vill utveckla och förbättra sin marknadskommunikation.
Vi är stolta över att de låter oss hjälpa till. Vill du bli en av dem?

Givetvis har vi en mängd lyckade exempel som vi gärna delar med oss av.
Kontakta oss så berättar vi mer!

Välkommen att göra skillnad med oss !