Smart uppfinning + Smart kommunikation = Big Business

Svårare än så är det inte att lyckas. 🙂 Sverige har inte slutat vara uppfinnare, det visar Autolabel med all önskvärd tydlighet. Deras print-and-apply-maskin ruskar om branschen. Svårigheten för företag med revolutionerande tankar som Autolabel, är att fortsätta äga sin uppfinning. Att få vara en del av att skapa kommunikation som gör skillnad är ljuvligt. Läs det inspirerande mässexemplet som tolv.nollnoll och Autolabel skapade på Miljö, mässor och PR. Kunderna är experter och skapar underlaget och vi på tolv.nollnoll förvandlar det till kommunikation. Här blev det alla rätt i alla led. Utfallet hoppas vi ska göra att Autolabel har i egen hand om de ska vara ett ”stand alone”-företag. Alltså att själva bestämma om de vill vara fristående aktör.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.