Från sopnedkast till grannära väntjänster. Gilla HSB Mölndal

För många är HSB synonymt med den stora Folkhemsbyggaren. I början av seklet var det
HSB som var först med sopnedkastet, badrum och tvättstugor. Idag utvecklar man andra plan av boendet. För de boende är det livspusslet i stort som är tufft att få ihop.


Ur den tanken föddes ”Händer i Mölndal”. En Facebook-grupp som ska underlätta för medlemmarna i Mölndal att hjälpa varandra från alltifrån läxläsning, till att dela med sig av event som händer i Mölndal. ”Var får jag tag på en hundvakt?” kan var en av frågorna som får en lösning här.

En digital mötesplats för alla HSB-medlemmar men även andra Mölndalsbor som vill dela gemenskapen och gilla livet i Mölndal. Gå gärna in och gilla sidan, du också på länken nedan. http://www.facebook.com/HsbMolndal

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.