Kontoret fixat! Nu är det dags för hemsidan!

När vi närmade oss 10-årsdagen kändes kontoret plötsligt… 10 år gammalt… Nu är allt det gamla utslängt utom vi som jobbar här. Du som har varit här förut måste bara komma hit igen för att se hur det har blivit. Och du som aldrig varit här, kika in och inspireras av hur gammalt och nytt kan blandas i en skön harmoni.

Nu är det bara en sak kvar. Den här hemsidan. Vi pillar lite varje dag. Testar och funderar. Den kommer förändras betydligt oftare än vårt kontor även när vi är klara. Vi kommer bjuda på inspiration, tips och referenser. Kommer du in till oss bjuder vi på kaffe och med stor sannolikhet ett gott skratt också. För det är högt i tak här. Typ tre meter. Välkommen!

En förhandsvisning ser du här (bilderna är från vårt 10-års kalas)

Cupakes till alla!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.